TRENDS XXIX

Trends in Astma en Allergie

21-22 november 2019
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Presentatie TRENDS XXIX beschikbaar! Klik hier

Het symposium

De ontwikkelingen op het gebied van astma en allergie bij kinderen blijven volop in beweging. ‘Trends in Astma en Allergie’ is altijd toonaangevend geweest op het gebied van nascholing over dit thema. De 29e nascholing zal voor de vierde keer ongesponsord zijn en zal wederom georganiseerd worden door veel bekende en enkele nieuwe sprekers. De kleinschalige en interactieve opzet, die van Trends zo’n succes hebben gemaakt, blijft ongewijzigd. Ook in 2019 willen we u weer op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen betreffende astma en allergie bij kinderen.

Locatie

Op 21 en 22 november zal Trends XXIX plaats vinden in het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer in Putten en staan ondergetekende kinderartsen inhoudelijk garant voor een onafhankelijk samengesteld, interessant en uitermate interactief programma.

De locatie is gerenoveerd, waarbij de kamers en zalen zijn aangepakt.

Programma

Alle deelnemers volgen alle workshops en kunnen kiezen uit 3 van de 5 parallelsessies. De workshops Astmabehandeling, Longfunctie en Voedselallergie worden gegeven op 2 niveau's.
Nieuw dit jaar is de parallelsessie Astma Mimics die de sessie Anafylaxie en FPIES vervangt.

Doelgroep

De cursus richt zich van oudsher op kinderartsen. Na een aantal zeer geslaagde cursussen waarin de mogelijkheid werd geboden om als verpleegkundig specialist of kinderlongverpleegkundige in te schrijven voor de cursus, willen wij ook dit jaar weer die mogelijkheid bieden. Er is echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wij hopen van harte u in november als deelnemer aan Trends XXIX te mogen begroeten,
Met vriendelijke groet namens de Trends commissie,
Ted Klok, kinderarts-allergoloog, Deventer Ziekenhuis
Suzanne Terheggen-Lagro, kinderarts-pulmonoloog, Amsterdam UMC
Ilja de Vreede, kinderarts-pulmonoloog, LUMC, Leiden


TRENDS Nieuwsbrief

TRENDS XXIX

Datum

21 - 22 november 2019

Locatie

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Doelgroepen

Kinderartsen
AIOS
Verpleegkundig specialisten/ kinderlongverpleegkundigen