TRENDS XXIX

Trends in Astma en Allergie

21-22 november 2019
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Aanmelden

Voor deelname aan Trends is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 60 kinderartsen/AIOS en 15 verpleegkundigen /verpleegkundig specialisten geplaatst worden. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving.

Deelnamekosten

Deelnamekosten (exclusief overnachting) van deze niet-gesponsorde cursus bedragen:
€ 645 voor kinderartsen
€ 545 voor AIOS
€ 445 voor verpleegkundigen /verpleegkundig specialisten
Hierbij zijn de kosten voor tweemaal lunch, diner en koffie/thee inbegrepen. Exclusief overnachting!*
De kosten voor een overnachting (inclusief ontbijt) zijn: € 50,- o.b.v. 1 persoonsbezetting.
Voor een 2 persoonskamer zijn de kosten € 25,- per persoon.

Aanmelden is niet meer mogelijk voor Trends XXIX.

Verhinderd?

Bent u, na inschrijving, toch verhinderd om deel te nemen aan TRENDS XXIX, dan kunt u nog tot twee maanden voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Tot twee weken voor aanvang van de cursus wordt de helft van de kosten in rekening gebracht. Na deze datum brengen wij het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan alleen via email, waarbij u altijd ter bevestiging een bericht zult krijgen.
U kunt wel een collega als vervanger naar TRENDS XXIX sturen, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten. Dit is uiteraard kosteloos.

Voorovernachting

De cursus start op donderdag om stipt 9.30 uur. Indien u een voorovernachting wenst van woensdag 20 op donderdag 21 november, verzoeken wij u zelf tijdig contact op te nemen met Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Reserveren via nummer 0341 356 464 (op basis van beschikbaarheid). Indien u aangeeft dat u deelneemt aan Trends, dan is de kamerprijs € 80,- incl. BTW en incl. ontbijt. Deze kosten zijn voor eigen rekening en dienen bij uitchecken te worden voldaan.

Accreditatie

Accreditatie zal worden aangevraagd bij de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde en het Verpleegkundig Specialisten Register