TRENDS XXVIII

Trends in Astma en Allergie

15-16 november 2018
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Presentatie TRENDS XXVIII beschikbaar! Klik hier

Het symposium

De ontwikkelingen op het gebied van astma en allergie bij kinderen blijven volop in beweging. ‘Trends in Astma en Allergie’ is altijd toonaangevend geweest op het gebied van nascholing over dit thema. De 28e nascholing zal voor de derde keer ongesponsord zijn en zal wederom georganiseerd worden door veel bekende en enkele nieuwe sprekers. De kleinschalige en interactieve opzet, die van Trends zo’n succes hebben gemaakt, blijft ongewijzigd. Ook in 2018 willen we u weer op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen betreffende astma en allergie bij kinderen.

Nieuwe Locatie

Op 15 en 16 november zal Trends XXVIII plaats vinden in het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer in Putten en staan ondergetekende kinderartsen inhoudelijk garant voor een onafhankelijk samengesteld, interessant en uitermate interactief programma.

Programma

Het programma ziet er iets anders uit dan vorig jaar. Meer parallelsessie waaruit u kunt kiezen. Daarnaast komt er een nieuwe workshop Voedselallergie die op 2 niveaus wordt aangeboden.

Doelgroep

De cursus richt zich van oudsher op kinderartsen. Na een aantal zeer geslaagde cursussen waarin de mogelijkheid werd geboden om als verpleegkundig specialist of kinderlongverpleegkundige in te schrijven voor de cursus, willen wij ook dit jaar weer die mogelijkheid bieden. Er is echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wij hopen van harte u in november als deelnemer aan Trends XXVIII te mogen begroeten,
Met vriendelijke groet namens de Trends commissie,
Marianne Brouwer, kinderarts-pulmonoloog, CWZ Nijmegen
Ted Klok, kinderarts, Deventer Ziekenhuis
Ilja de Vreede, kinderarts-pulmonoloog, LUMC, Leiden


TRENDS Nieuwsbrief

TRENDS XXVIII

Datum

15 - 16 november 2018

Locatie

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Doelgroepen & Kosten

Kinderartsen € 695
AIOS € 595
Verpleegkundig specialisten/ kinderlongverpleegkundigen € 495