Naar de homepage

Basiscursus Epilespie

De Stichting Epilepsie Onderwijs Nederland (SepiON) verzorgt al vanaf 1996 de basiscursus epilepsie voor AIOS neurologie en kindergeneeskunde.
In 2013 zal een tweetal basiscursussen plaatsvinden, deze vinden in het voorjaar plaats op 12 en 13 april en in het najaar op 13 en 14 september. Beide cursussen vinden plaats in de Reehorst in Ede.

SepiON is verantwoordelijk voor de inhoudelijke samenstelling van het programma en de organisatie van de cursus zal vanuit het secretariaat van SepiON gecoördineerd worden.

Basiscursus epilepsie verplicht voor AIOS kindergeneeskunde
Door het Concilium Paediatricum van de NVK is besloten dat alle AIOS kindergeneeskunde die na 1 januari 2011 met hun opleiding starten, de basiscursus epilepsie (of een vergelijkbare cursus) tijdens hun opleiding gevolgd dienen te hebben.
Omdat de basiscursus zich bovendien ook nog eens richt op AIOS neurologie heeft SepiON besloten om vanaf 2011 de basiscursus tweemaal te programmeren zodat alle AIOS kindergeneeskunde of neurologie de cursus ook daadwerkelijk kunnen volgen tijdens hun opleiding.

Dankzij een unrestricted educational grant van het Nationaal Epilepsie Fonds (NEF) bedragen de inschrijfkosten € 350,00 per deelnemer op basis van een tweepersoonskamer. Hierbij zijn de kosten voor overnachting, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
Als men gebruik wil maken van een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 25,00.

Bij overschrijving van het maximum aantal van 40 deelnemers per cursus zal door de cursuscommissie een selectie worden toegepast.

Wanneer

12 en 13 april 2013
13 en 14 september 2013

Ontvangst

Vrijdag om 13.30 uur

Einde

Zaterdag rond 12.00 uur
met aansluitend een lunch.

 

Waar

De Reehorst

Bennekomseweg 24
6717 LM Ede
www.reehorst.nl