17e Neuroendocrinologie Symposium

Aanmelden


5 november 2019
Grand Hotel Karel V Utrecht

Inschrijven

Aanmelden

Het 17e neuroendocrinologie symposium is toegankelijk voor (para)medische professionals die werkzaam zijn in de gezondheidszorg zoals internisten, endocrinologen, radiotherapeuten, neurochirurgen, aios en gespecialiseerde verpleegkundigen.

Aanmelden voor het 17e Neuro-endocrinologie Symposium doet u door op onderstaande button te klikken. Een nieuwe pagina wordt geopend, en brengt u naar ons online registratiesysteem Eventure.

Meldt u nu aan

Deelnamekosten

Dankzij de financiële ondersteuning van de firma Ipsen, is de eigen bijdrage beperkt gebleven tot € 90,00 voor medisch specialisten.
AIOS en gespecialiseerde verpleegkundigen kunnen voor € 60,00 deelnemen aan het programma. Hiervoor kunt u niet alleen het programma volgen, maar bent u tevens uitgenodigd voor het buffetdiner na afloop.

Annuleren

U kunt zich tot 1 maand voor aanvang van dit symposium kosteloos annuleren. Bij annuleren binnen een maand voor aanvang van het symposium wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan uitsluitend via email!
Vervanging kan altijd en is kosteloos! Kunt u niet, maar uw collega wel? Dan kan hij of zij uw deelname overnemen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Stuur ons een email met de gegevens van uzelf en uw collega, en wij maken het in orde.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij de NIV, NVvN, NVRO, en het Verpleegkundig Specialisten Register


Mede mogelijk gemaakt door