Naar de homepage

Symposium Diabetes en Nierziekten 2012

Op 13 maart 2012 vindt het 5e landelijke symposium ‘diabetes en nierziekten’ plaats voor verpleegkundigen. 
Het symposium wordt gesteund door de EADV, de V&VN Dialyse & Nefrologie en de V&VN praktijkverpleegkundigen & praktijkondersteuners.
Na het succes van de eerste vier landelijke symposia beoogt dit symposium opnieuw vanuit multidisciplinair perspectief de problematiek rond de diabetes patiënt met nierproblemen te bespreken en is daarom toegankelijk voor alle diabetesverpleegkundigen, verpleegkundigen die werkzaam zijn op een dialyse of nefrologische afdeling en verpleegkundigen in zowel de eerste lijn als de tweede lijn met belangstelling voor deze materie.

Voor alle deelnemers geldt dat ze een kort plenair programma volgen en daarnaast een keuze kunnen maken uit een aantal uiteenlopende workshops.

Workshops
Er worden 6 workshops aangeboden. Deze vinden elk tweemaal plaats. Omdat er 4 tijdsblokken van een uur zijn, kunt u 4 van de 6 workshops volgen.
Een overzicht van de workshops vindt u bij het programma. U kiest bij het aanmelden welke workshops u wilt volgen.

Basisprogramma
Speciaal voor de praktijkverpleegkundigen en de gespecialiseerde verpleegkundigen die nog betrekkelijk weinig scholing hebben gevolgd over het thema ‘diabetes en nierziekten’, is er een basisprogramma waarin de algemene problematiek rondom de diagnostiek en behandeling van diabetes en nierziekten wordt belicht. Bij uw aanmelding kunt u hiervoor kiezen.

Aanmelding en kosten
Aanmelden is alleen online mogelijk. U klikt hiervoor op aanmelden in het menu linksboven.
De wettelijk verplichte eigen bijdrage is dankzij sponsoring beperkt gebleven tot € 65,00 voor leden van de aangesloten beroepsgroepen en € 95,00 voor niet-leden. Hiervoor krijgt men toegang tot het wetenschappelijke programma en zijn de kosten voor koffie, thee en lunch inbegrepen.

 

Wanneer

13 maart 2012

Ontvangst

8.45 - 9.30 uur

Programma

9.30 - 17.00 uur

Lunch

12.25 - 13.25 uur

Waar

Congrescentrum
De ReeHorst

Bennekomseweg 24
6717 LM EDE GLD
www.reehorst.nl

Gesteund door
V&VN  praktijkverpleegkundigen & praktijkondersteuners, EADV en V&VN Dialyse & Nefrologie